Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren! Kennis van deuren, sloten, laatste nieuwe technologieën en een zeer ruime ervaring… Dit zijn de essentiële vereisten om tot een volwaardige veiligheidsdeur te komen. Locs is een van de enige fabrikanten in België van eigen veiligheidsdeuren, waarbij de meeste collega’s deze aankopen in het buitenland. Door onze eigen staalatelier zijn wij in staat om hoogwaardige en 100%-maatdeuren te maken volgens uw wensen en behoeften. Waarbij we ook kunnen anticiperen op elke hoogdringendheid. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Brandwerende veiligheidsdeuren

Brandwerende stalen deuren met certificaat

Locs is een gecertificeerd producent en plaatser van stalen brandwerend schrijnwerk. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de wetgeving gaan we u steeds advies op maat geven en de mogelijkheden presenteren. Kom eens zeker langs om uw situatie te bespreken.

Brandwerende deuren houden schadelijke vlammen tegen

Brandwerende houten of stalen deuren plaatsen in uw bedrijf, appartementsgebouw of privéwoning is een goed idee. Want vuur maakt snel brandhout van klassieke deuren. Het resultaat? De vlammen krijgen vrij spel, en uw brand verspreidt zich als een lopend vuurtje. Roep een beginnende brandhaard efficiënt een halt toe met brandwerende deuren: deurkernen van ijzersterk Zwitsers staal, volledig afgewerkt volgens uw wensen en de wettelijke normeringen! We kunnen zowel houten als stalen deuren aanbieden met 30 en 60 minuten brandwerendheid.

Brandvaste deuren in elke stijl

U selecteert de stijl, kleur en afwerking van uw brandvrije deuren. Kiezen voor veiligheid betekent dus niet dat u inboet aan esthetiek! Kleed uw brandwerende deuren aan in de huisstijl van uw zaak of conform uw interieur.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Gepanserde
Deuren?

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.