Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Brandwerende veiligheidsdeuren

Brandwerende deuren met certificaat

Locs is een gecertificeerd producent en plaatser van brandwerend schrijnwerk. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de wetgeving gaan we u steeds advies op maat geven en de mogelijkheden presenteren. Kom eens zeker langs om uw situatie te bespreken.

Brandwerende deuren houden schadelijke vlammen tegen

Brandwerende deuren plaatsen in uw bedrijf, appartementsgebouw of privéwoning is een goed idee. Want vuur maakt snel brandhout van klassieke deuren. Het resultaat? De vlammen krijgen vrij spel, en uw brand verspreidt zich als een lopend vuurtje. Roep een beginnende brandhaard efficiënt een halt toe met brandwerende deuren: deurkernen van ijzersterk Zwitsers staal, volledig afgewerkt volgens uw wensen en de wettelijke normeringen!

Brandvaste deuren in elke stijl

U selecteert de stijl, kleur en afwerking van uw brandvrije deuren. Kiezen voor veiligheid betekent dus niet dat u inboet aan esthetiek! Kleed uw brandwerende deuren aan in de huisstijl van uw zaak of conform uw interieur.

Brandwerende deuren en brand- en gasdetectie

Optimaliseer uw brandveiligheid met brandwerende deuren en voeg er een pasklaar systeem voor brand- en gasdetectie aan toe. Wedden dat u slaapt als een roos? Dankzij onze brandwerende deuren en detectiesystemen zijn uw gezinsleden of medewerkers de klok rond veilig voor schadelijke vlammen.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Gepanserde
Deuren?

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS