Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Uw partner in beveiliging

Bij Locs zijn begrippen zoals inzet, respect, klantentevredenheid, volharding, collegialiteit of vriendschap geen betekenisloze woorden. Achter deze woorden schuilt een team van betrouwbare vakmannen én vrouwen die er elke dag opnieuw voor 100% tegenaan gaan!

Onder nieuwe leiding sinds 1 april

Sinds 1 april 2016 staan Pieter en zijn vrouw Hélène aan roer van Locs. Terwijl Pieter zich bezig houdt met de operationele sturing en offertes, neemt Hélène de boekhouding voor haar rekening én helpt ze u graag verder in één van de showrooms.

Sterke buitendienst

Elke dag staan onze doorwinterde techniekers voor u paraat. Zo werken Tom, Kim, Jo en Jacky samen al meer dan 65 jaar voor Locs. Elk met hun eigen specialiteiten is geen enkel sleutel, slot, deur, kluis of elektrisch systeem onbekend voor hen. Wie durft hen uitdagen met een ongekende situatie?

locsatelier-over2locsatelier-over2

“ Veel collega’s beweren het te hebben, maar Locs heeft het echt! ”

Atelier en studiedienst

Met een eigen staalatelier creëren we uw veiligheidsdeur op maat, helemaal zoals u het wilt. Martien en Gilles zorgen met hun jarenlange ervaring telkens weer voor (technische) hoogstaande pareltjes die hun gelijke niet kennen in de markt. Nick neemt dan weer de calculatie en de technische uitwerking voor zijn rekening. Zijn tekeningen zouden zelfs Picasso jaloers maken!

Administratie & Verkoop

Wendy en Ina zijn onze topvrouwen die u elke dag met een glimlach verwelkomen in onze winkels. Met allerhande vragen -zelfs de uitzonderlijke- kan je zonder problemen bij hen terecht.

Samen met een vlotte afhandeling zorgen zij ervoor dat u snel en correct wordt geholpen. Zelfs onze mannen kunnen nog iets van hen leren!

locsatelier-over3

Geen uitdaging is ons te groot

Op zoek naar beveiliging? Vraag een voorstel op maat

Offerte aanvragen?

© LOCS