Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Uw partner voor uw beveiliging

Bij Locs zijn begrippen zoals inzet, respect, klantentevredenheid, volharding, collegialiteit of vriendschap geen betekenisloze woorden. Achter deze woorden schuilt een team van betrouwbare vakmannen én vrouwen die er elke dag opnieuw voor 100% tegenaan gaan!

De partners achter de sloten.

Hélène en Pieter zijn als vrouw en man samen de drijvende kracht achter Locs. Terwijl Pieter zich bezig houdt met de operationeel sturing en offertes, neemt Hélène de backoffice voor haar rekening én helpt ze u graag verder in één van de showrooms.

Sterke buitendienst

Elke dag staan onze doorwinterde techniekers voor u paraat. Met een gemiddelde anciënniteit van meer dan 20 jaar zijn zij de belichaming van standvastigheid en doorzettingsvermogen om elke klant ten volle 100% te servicen! Elk met hun eigen specialiteiten is geen enkel sleutel, slot, deur, kluis of elektrisch systeem onbekend voor hen. Wie durft hen uitdagen met een ongekende situatie?

Please accept the usage of marketing cookies to watch this video.

LOCS84-e1689324736663LOCS84-e1689324736663

“ Veel collega’s beweren het te hebben, maar Locs heeft het echt! ”

Atelier en studiedienst

Met een eigen staalatelier creëren we uw veiligheidsdeur op maat, helemaal zoals u het wilt. Het is onze taak om een mooie balans te vinden tussen het gewenste veiligheidsniveau, comfort en esthetiek van de deur. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomveiligheidsdeur zoals u nog nooit gezien of gedacht heeft.

Administratie & Verkoop

Naast een goede technische kennis spreekt het voor zich dat een correcte offerte, vlotte levering/plaatsing en een nauwkeurige administratieve afhandeling een evidentie is.
In elke winkel hebben we topvrouwen en -mannen klaar staan die u in elke stap van het proces gaan bijstaan zoals het hoort.

LOCS109

Geen uitdaging is ons te groot

Op zoek naar beveiliging? Vraag een voorstel op maat

Offerte aanvragen?