Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren! Kennis van deuren, sloten, laatste nieuwe technologieën en een zeer ruime ervaring… Dit zijn de essentiële vereisten om tot een volwaardige veiligheidsdeur te komen. Locs is een van de enige fabrikanten in België van eigen veiligheidsdeuren, waarbij de meeste collega’s deze aankopen in het buitenland. Door onze eigen staalatelier zijn wij in staat om hoogwaardige en 100%-maatdeuren te maken volgens uw wensen en behoeften. Waarbij we ook kunnen anticiperen op elke hoogdringendheid. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Kogelwerende veiligheidsdeuren

Locs: jarenlang trendsetter in High risk-security

In ons eigen atelier produceren wij al jarenlang staalschrijnwerk voor het hoogste veiligheidsniveau. Met onze stalen ramen en deuren kunnen wij steeds de gewenste bescherming voorzien voor u en uw familie of collega’s. Gaande van de kleinere revolvers tot de zwaardere oorlogswapens, veiliger kan je niet zitten.

Kogelwerende deuren voor high risk-toepassingen

U bent juwelier of bankier? Of u werkt in een high risk-omgeving zoals een politiekantoor, rechtbank of ambassade? U wenst uw privé-omgeving 100% te beschermen? Beveilig uw medewerkers, dierbaren, klanten en bezoekers dan tegen gewapende criminelen. Hoe? Met kogelwerende deuren! We bieden standaard 2 verschillende kogelwerende klassen aan:

– FB4: bestand tegen revolvers tot kaliber 44 Rem. Magnum
– FB6: bestand tegen aanvalswapens tot kabilker 7.62 of 30-06.

Dit zowel in beglaasde als volle deuren.

Type voorbeeldtabel:

voorbeeldtabel-600x426

Kogelwerende deuren voor panic rooms

Kogelwerende deuren beschermen u tegen rondvliegende kogels en zijn daarnaast de perfecte toegangsdeur voor uw schuilkamer of safe room. Bij een indringing of overval trekt u zich veilig terug in deze kamer en bent u beschermd tegen gevaarlijke wapens.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Beveiliging bankfilialen

Download Brochure

Juweliers toegangsdeuren

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.