Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Beveiliging van uw woning

Voor vele inbrekers is het een koud kunstje om uw woning te betreden. Wees hen te snel af en investeer vandaag nog in betrouwbare beveiligingsoplossingen om zo zowel uw dierbaren als uw eigendommen te beschermen.

Het juiste slot

Een goede beveiliging? Dat begint bij het juiste slot voor uw deuren of ramen. Wist u bijvoorbeeld dat een elektrisch slot inbraken efficiënt voorkomt? Met elektrische sloten slaat u namelijk twee vliegen in een klap: ze behoeden u niet enkel efficiënt voor inbraken, maar laten u ook genieten van een optimaal gebruiksgemak.

Na uw deuren zijn uw ramen de zwakste plek van uw pand. Beveilig dus ook uw ramen tegen inbraakpogingen want hoe moeilijker u het hen maakt, hoe meer kans dat ze uw pand laten links liggen. Met afsluitbare opdeksloten slaat u bovendien twee vliegen in één klap: u sluit uw ramen vlot én u verhoogt uw raamveiligheid drastisch! Veiligheidsklinken houden indringers dan weer efficiënt buiten én remmen ze af. Want hiermee beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw

 
 

Toegangscontrole woning

Open uw deur, hek of poort alleen voor de juiste mensen, en hou ze gesloten voor anderen. Hoe? Met elektronische toegangscontrole! U kiest wie u de toegang verleent of weigert aan de hand van ultraflexibele parameters.

Inbrekers ontmoedigen is de eerste stap, ze op heterdaad betrappen de tweede. Dat doet u met een pasklaar inbraakdetectie-systeem, inclusief Incert-kwaliteitscertificaat.

Veiligheidsdeur woning

U compleet veilig voelen? Kies voor een inbraak-, brand– of kogelwerende deur in uw woning. Neem geen risico met uw gezin en houd indringers buiten met veiligheidsdeuren. Voeg er elektronische beveiligingssystemen aan toe zoals toegangscontrole of automatisatie en u bent helemaal gerust.

Locs specialiseert zich namelijk al twintig jaar in de beveiliging van woningen door middel van veiligheidsdeuren. Wij hebben alle knowhow in huis om voor elke toepassing de juiste gepantserde & inbraakveilige deuren te produceren en te installeren.