Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Toegangscontrole

U wilt het allemaal: toegangscontrole en -automatisatie, brand- en gasdetectie, enzovoort? Integreer uw veiligheidsoplossingen dan in één state-of-the-art elektronisch beveiligingssysteem! Bij Locs zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde beveiligingssystemen voor elke sector en iedere woning of appartementsgebouw.

Automatisatie beveiliging

Automatisatie van uw deuren, hekken en poorten

Elektrische deuren, hekopeners, poortautomatisatie. Locs maakt het u gemakkelijk met automatisatie, want u opent uw hek of poort met uw afstandsbediening, gewoon vanuit uw wagen.

Automatisatie voor uw privéwoning of bedrijfspand

Hou zowel thuis als in uw zaak indringers buiten, met de automatisatie van uw deuren, hekken en poorten. Zo behoudt u altijd de controle. En beveiligt u efficiënt uw gezin én uw bedrijfsgeheimen.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Toegangscontrole in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS