Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
17 juli tem 28 juli: van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u ( 21 juli gesloten)
31 juli tem 4 augustus: gesloten
Winkel Lanaken:
17 juli tem 4 augustus: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Toegangscontrole

U wilt het allemaal: toegangscontrole en -automatisatie, brand- en gasdetectie, enzovoort? Integreer uw veiligheidsoplossingen dan in één state-of-the-art elektronisch beveiligingssysteem! Bij Locs zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde beveiligingssystemen voor elke sector en iedere woning of appartementsgebouw.

Automatisatie in functie van beveiliging en comfort

Automatisatie van uw deuren, hekken en poorten

Wanneer er gewerkt wordt naar een digitale toegangscontrole, gaat dit vaak hand in hand met een automatisatie van bepaalde toegangspunten. Dit door middel van elektronische sloten, poortmotoren, schuifdeuren, … Op deze manier kunnen we aan de hand van een badge, code, … de controle gaat verhogen maar tegelijkertijd ook het comfort en gebruiksgemak drastisch gaan verhogen.
Waarbij je ook zeker weet dat je deur, poort, … automatisch achter u sluit EN vergrendeld.

Automatisatie voor uw privéwoning of bedrijfspand

Hou zowel thuis als in uw zaak indringers buiten, met de automatisatie van uw deuren, hekken en poorten. Zo behoudt u altijd de controle. En beveiligt u efficiënt uw gezin én uw bedrijfsgeheimen.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Toegangscontrole in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS