Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sloten, Sleutels & Cilinders

Veiligheidscilinders van hoge kwaliteit

Bij Locs kan u steeds terecht voor veiligheidscilinders met certificaat. Met het certificaat bent u steeds zeker dat enkel u een sleutel kan laten bijmaken, zodat u steeds de veiligheid kan garanderen. Locs biedt u veiligheidscilinders aan van topkwaliteit: EVVA, Abus, … Aangepast aan uw noden kunnen wij u hiervan verschillende types cilinders aanbieden. De cilinders kunnen ook verwerkt worden in een sluitplan.

logo-sloten-cilinders

Elektrische sloten

Elektrische sloten behoeden u niet enkel efficiënt voor inbraken, maar laten u ook genieten van een optimaal gebruiksgemak. Kies dus voor elektrische sloten voor uw renovatiepand of uw nieuwbouwproject.

Afhankelijk van het gebruik van uw deur, comfort en gewenste veiligheidsniveau, gaan onze vakmannen u het juiste slot voorstellen. Dit kan in combinatie met bepaalde toegangscontrole of automatisatie waarmee wij u graag ook verder helpen.
Laat ons u de weg tonen in de wereld van motorsloten, magneten, elektrische openers, elektrische meerpuntsluitingen, … voor elke deur die u wenst.

Elektrische sloten plaatsen met ervaren vaklui

Elektrische sloten plaatsen is geen klus voor doe-het-zelvers. Locs kent de kneepjes van het vak en de vakmannen van Locs helpen u steeds verder! Laat uw elektrische sloten bovendien ook af en toe nakijken en onderhouden door uw Locs-veiligheidsadviseur.

Sleutels

Locs is ook een betrouwbaar en gecertificeerde sleutelmaker. We specialiseren ons in het bijmaken van bijna al uw sleutels, zowel standaardsleutels als veiligheidssleutels met certificaat en kluissleutels. Kom gerust langs en geniet van onze aangename toonzaal, de meeste sleutels kunnen gemaakt worden terwijl u even wacht.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.