Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sloten & Cilinders

Veiligheidscilinders van hoge kwaliteit

Bij Locs kan u steeds terecht voor veiligheidscilinders met certificaat. Met het certificaat bent u steeds zeker dat enkel u een sleutel kan laten bijmaken, zodat u steeds de veiligheid kan garanderen. Locs biedt u veiligheidscilinders aan van topkwaliteit: EVVA, Abus, B&B Locks, … Aangepast aan uw noden kunnen wij u hiervan verschillende types cilinders aanbieden. Ook ingewerkt in sluitplan.

logo-sloten-cilinders

Elektrische sloten voorkomen efficiënt inbraken

Met elektrische sloten slaat u twee vliegen in een klap. Elektrische sloten behoeden u niet enkel efficiënt voor inbraken, maar laten u ook genieten van een optimaal gebruiksgemak. Kies dus voor elektrische sloten voor uw renovatiepand of uw nieuwbouwproject.

Elektrische sloten plaatsen met ervaren vaklui

Elektrische sloten plaatsen is geen klus voor doe-het-zelvers. Neem altijd een ervaren slotenmaker in de arm. Locs kent de kneepjes van het vak en heeft twintig jaar ervaring. Bovendien adviseren wij u over het geknipte type van elektrische sloten voor uw pand of toepassing. Het maakt niet uit of wij uw elektrische sloten moeten plaatsen of herstellen, de vakmannen van Locs helpen u steeds verder! Laat uw elektrische sloten bovendien ook af en toe nakijken en onderhouden door uw Locs-veiligheidsadviseur.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.

© LOCS