Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
17 juli tem 28 juli: van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u ( 21 juli gesloten)
31 juli tem 4 augustus: gesloten
Winkel Lanaken:
17 juli tem 4 augustus: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren! Kennis van deuren, sloten, laatste nieuwe technologieën en een zeer ruime ervaring… Dit zijn de essentiële vereisten om tot een volwaardige veiligheidsdeur te komen. Locs is een van de enige fabrikanten in België van eigen veiligheidsdeuren, waarbij de meeste collega’s deze aankopen in het buitenland. Door onze eigen staalatelier zijn wij in staat om hoogwaardige en 100%-maatdeuren te maken volgens uw wensen en behoeften. Waarbij we ook kunnen anticiperen op elke hoogdringendheid. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Inbraakwerende veiligheidsdeuren

Inbraakwerende & gepantserde deuren houden indringers buiten

Locs specialiseert zich al twintig jaar in de beveiliging van high risk-gebouwen, & privé-woningen zoals inbraakgevoelige privépanden en bedrijfsgebouwen, juwelierszaken, banken, musea en overheidsgebouwen. Wij hebben alle knowhow in huis om voor elke toepassing de juiste gepantserde & inbraakveilige deuren te produceren en te installeren.

Gepantserde deuren van ijzersterk Zwitsers staal

Onze gepantserde deuren zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand Zwitsers staal en zijn uitgerust met oerdegelijke sloten, scharnieren en een stalen deurkader. Want uw inbraakwerende deur is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Alles wordt geproduceerd en gemonteerd in onze staalatelier te Hasselt!

Bestel nu uw inbraakwerende pantserdeur

Neem geen risico met uw zaak of gezin en houd indringers buiten met inbraakwerende deuren. Kijk zeker ook even naar onze appartementsdeuren. Voeg er elektronische beveiligingssystemen aan toe zoals toegangscontrole, automatisatie of camerabewaking en u bent helemaal gerust.

Kom zelf kennis maken met ons atelier en zie hoe uw deur op maat gemaakt wordt!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Gepanserde
Deuren?

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS