Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Inbraakwerende veiligheidsdeuren

Inbraakwerende & gepantserde deuren houden indringers buiten

Locs specialiseert zich al twintig jaar in de beveiliging van high risk-gebouwen, zoals inbraakgevoelige privépanden en bedrijfsgebouwen, juwelierszaken, banken, musea en overheidsgebouwen. Wij hebben alle knowhow in huis om voor elke toepassing de juiste gepantserde & inbraakveilige deuren te produceren en te installeren.

Gepantserde deuren van ijzersterk Zwitsers staal

Onze gepantserde deuren zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand Zwitsers staal en zijn uitgerust met oerdegelijke sloten, scharnieren en een stalen deurkader. Want uw inbraakwerende deur is maar zo sterk als zijn zwakste schakel.

Bestel nu uw inbraakwerende pantserdeur

Neem geen risico met uw zaak of gezin en houd indringers buiten met inbraakwerende deuren. Voeg er elektronische beveiligingssystemen aan toe zoals toegangscontrole, automatisatie of camerabewaking en u bent helemaal gerust.

Kom zelf kennis maken met ons atelier en zie hoe uw deur op maat gemaakt wordt!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Gepanserde
Deuren?

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS