Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Beveiliging van uw bedrijf

Voor vele inbrekers is het een koud kunstje om uw bedrijfspand te betreden. Wees hen te snel af en investeer vandaag nog in betrouwbare beveiligingsoplossingen om zo uw eigendommen te beschermen. Bij locs geven wij u een totaaladvies in het beveiligen van uw terrein én pand, want deze begint niet aan uw deur maar aan de grens van uw eigendom!

Het juiste slot

Het beveiligen van ieder bedrijfsterrein begint vooreerst met een aangepaste beplanting die het gebouw aan het zicht onttrekt, een degelijke omheining of een afsluitbare poort. Wilt u zeker zijn van een complete beveiliging? Dan kiest u best voor het juiste slot voor uw deuren of ramen. Wist u bijvoorbeeld dat een elektrisch slot inbraken efficiënt voorkomt? Met elektrische sloten slaat u namelijk twee vliegen in een klap: ze behoeden u niet enkel efficiënt voor inbraken, maar laten u ook genieten van een optimaal gebruiksgemak. Wilt u het zich nog makkelijker maken? Investeer dan in slimme sluitplannen! Dat zijn pasklare toegangssystemen die iedere persoon in uw bedrijf toegang geeft tot een beperkt aantal ruimtes. Met een persoonlijke sleutel opent elke medewerker alle deuren die hij nodig heeft: niet meer, niet minder.

Na uw deuren zijn uw ramen de zwakste plek van uw bedrijfspand. Beveilig dus ook uw ramen tegen inbraakpogingen want hoe moeilijker u het inbrekers maakt, hoe meer kans dat ze uw pand laten links liggen. Met afsluitbare opdeksloten slaat u bovendien twee vliegen in één klap: u sluit uw ramen vlot én u verhoogt uw raamveiligheid drastisch! Veiligheidsklinken houden indringers dan weer efficiënt buiten én remmen ze af. Want hiermee beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw bedrijfspand.

 
 

Toegangscontrole bedrijf

Open uw deur, hek of poort alleen voor de juiste mensen, en houd ze gesloten voor anderen. Hoe? Met elektronische toegangscontrole! U kiest wie u de toegang verleent of weigert aan de hand van ultraflexibele parameters.

Locs is een inspired business-partner van het internationaal gerenomeerde Salto-toegangscontrolesysteem. Van kleine tot grote installatie, is Locs u beste keuze met een enorme interne kennis.

Veiligheidsdeur bedrijf

U compleet veilig voelen? Kies voor een inbraak-, brand– of kogelwerende deur voor uw bedrijf. Neem geen risico met uw zaak en houd indringers buiten met veiligheidsdeuren. Voeg er elektronische beveiligingssystemen aan toe zoals toegangscontrole of automatisatie en u bent helemaal gerust. Locs specialiseert zich namelijk al twintig jaar in de beveiliging van bedrijven door middel van veiligheidsdeuren. Wij hebben alle knowhow in huis om voor elke toepassing de juiste gepantserde & inbraakveilige deuren te produceren en te installeren.

Bent u actief in een sector met een verhoogd risico op inbraak? Dan is onze high risk security de oplossing. Van juweliers en banken tot politiegebouwen, celdeuren of musea, high risk security zorgt voor een uitzonderlijke veiligheid in iedere sector. Want daar waar de meeste fabrikanten hun aandacht besteden aan design en comfort, onderscheiden wij ons door een totaalaanpak. Wij bieden u graag een doordachte fysische beveiliging mét degelijk hang- en sluitwerk. En volledig op maat van uw beveiligingswensen. U kan gerust op beide oren slapen, de beveiliging van uw pand nemen wij graag voor onze rekening.