Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sloten herstellen

Reken op onze 24 uur hersteldienst

Uw slot heeft het begeven. Dat is nooit goed nieuws. Nog minder als het buiten de kantooruren voorvalt. Niet bij Locs, want onze hersteldienst is dagelijks 24 uur op 24 actief, waar in het land u ook woont. De oplossing is dus op elk moment dichtbij.

Gaat het om een zeer dringende interventie in de regio Hasselt? Ook dan kan u op onze hulp rekenen. Heeft u u uw deur gewoon achter u dichtgetrokken, zonder het slot te sluiten en met de sleutel aan de binnenzijde? Dan kunnen we meestal de deur openen, zonder de cilinder te breken. Buiten de kantooruren rekenen we hiervoor een kost aan van 150 euro, exclusief btw, voor de omgeving Hasselt. Meer weten? Dan kan u bij ons terecht op het nummer 011 28 67 00.

Slot herstellen? Vertrouw op 20 jaar ervaring

Een kapot slot is een uitnodiging voor inbrekers. Bij Locs krijgt u discrete, perfect opgeleide vaklui met twintig jaar ervaring en knowhow en u opent snel weer uw deur. Advies op maat krijgt u er automatisch bij.

Slot herstellen? Onze Locs-hersteldienst staat altijd klaar

Uw sleutel breekt af in het slot of u verliest hem? U krijgt uw brandkast niet meer open? Of er is een probleem met uw elektronische beveiligingssysteem? Vertrouw dan op de vakmannen van Locs!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.

© LOCS