Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sloten herstellen of vervangen

Onze Locs-hersteldienst staat altijd klaar

Uw sleutel breekt af in het slot of u bent uw sleutels kwijt? Of een kapot slot? Een kapot slot is een uitnodiging voor inbrekers. Bij Locs krijgt u discrete, perfect opgeleide vaklui met twintig jaar ervaring. Vertrouw dan op de vakmannen van Locs!

Sloten vervangen

Zijn uw sloten aan vervanging toe? Omdat uw sleutels verloren of gestolen zijn? Omdat uw sloten kapot of verouderd zijn? Of omdat ze niet voldoen aan de moderne veiligheidsrichtlijnen? Op ons kan u rekenen! Uw kwaliteitsgaranties? Wij zijn de grootste slotenmakerij van het land met 30 jaar ervaring en betrouwbare, continu bijgeschoolde technici in huis. U krijgt pasklaar advies en kwaliteitsmaterialen en u sluit uw pand vervolgens snel weer veilig af. Bovendien hebben wij een waaier van sloten op voorraad van een selectie kwalitatief hoogstaande merken.

Dringende interventie

Gaat het om een zeer dringende interventie in de regio Hasselt? Ook dan kan u op onze hulp rekenen. Heeft u uw deur gewoon achter u dichtgetrokken, zonder het slot te sluiten en met de sleutel aan de binnenzijde? Dan kunnen we meestal de deur openen, zonder de cilinder te breken. Buiten de kantooruren rekenen we hiervoor een kost aan van 150 euro, exclusief btw, voor de omgeving Hasselt. Meer weten? Dan kan u bij ons terecht op het nummer 011 28 67 00.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.