Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Toegangscontrole

U wilt het allemaal: toegangscontrole en -automatisatie, brand- en gasdetectie, enzovoort? Integreer uw veiligheidsoplossingen dan in één state-of-the-art elektronisch beveiligingssysteem! Bij Locs zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde beveiligingssystemen voor elke sector en iedere woning of appartementsgebouw.
saltopatch

Controle

salto-controle

Locs is een Inspired Businesspartner van Salto Systems

Salto systems is één van de toonaangevende internationale fabrikanten van toegangscontrolesystemen. Van kleine tot grote installaties biedt Salto u een sluitend en beveiligd toegangssysteem aan met een hoog gebruikscomfort. Al meer dan 20 jaar werken Locs en Salto samen om elke klant een oplossing op maat te bezorgen, waardoor Locs één van de weinige uitverkoren partners van Salto is in België.

controle-referenties

Toegangscontrole laat alleen de juiste mensen binnen

Open uw deur, hek of poort alleen voor de juiste mensen, en hou ze gesloten voor anderen. Hoe? Met elektronische toegangscontrole! U kiest wie u de toegang verleent of weigert aan de hand van ultraflexibele parameters. Bovendien stemt Locs uw toegangscontrole honderd procent af op uw noden en wijzigen wij die in een handomdraai. Samen met u zoeken we steeds de juiste balans tussen comfort, veiligheid en uw budget.

Toegangscontrole maakt losse sleutels overbodig

Vergeet de risico’s van verloren sleutels of lopers. Profiteer van optimale flexibiliteit met een systeem voor elektronische toegangscontrole. Maak nu een afspraak voor een grondige analyse waarbij we steeds gaan kijken naar uw behoeften, structuur van gebouw en (bedrijfs)cultuur voor een optimale opstelling. De dag van vandaag kan u kiezen voor een badge, code of zelfs een digital Key waarbij men met gebruik van uw gsm de deur kan openen, bedienen en controleren op afstand.

Salto Systems toegangscontrole

Wilt u 100% controle over wie, wanneer en waar uw bedrijfspand of woning betreedt? Een ultra-flexibel systeem waarop u op elk moment en in elke situatie kunt vertrouwen? Kies dan voor elektrische toegangscontrole van Salto Systems. Professionele topkwaliteit die uit te breiden valt naar uw noden. En de installatie ervan?

Daarvoor zit u bij Locs goed. Wij zijn namelijk een erkende, officiële dealer van Salto Systems en bovendien -als één van de weinige in België- een “Salto Inspired Business Partner”.

Kies voor Salto: kies voor 100% toegangscontrole met een minimale inspanning!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Salto Systems toegangscontrole

Wilt u 100% controle over wie, wanneer en waar uw bedrijfspand of woning betreedt? Een ultra-flexibel systeem waarop u op elk moment en in elke situatie kunt vertrouwen? Kies dan voor elektrische toegangscontrole van Salto Systems. Professionele topkwaliteit die uit te breiden valt naar uw noden. En de installatie ervan? Daarvoor zit u bij Locs goed. Wij zijn namelijk een erkende, officiële dealer van Salto Systems en bovendien -als één van de weinige in België- een “Salto Inspired Business Partner”.

salto

Toegangscontrole in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.