Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sluitplan op maat

Sluitplannen voor een veilig toegangsbeheer

Hebt u aparte sleutels voor elke deur van uw bedrijf? Dan voelt u zich al snel een cipier. Maar met één sleutel voor alle deuren geeft u uw personeel misschien te veel toegangsrechten. Dé oplossing? Slimme sluitplannen! Dat zijn pasklare mechanische toegangssystemen die iedere persoon in uw bedrijf toegang geeft tot een beperkt aantal ruimtes. Met een persoonlijke sleutel opent elke medewerker alleen deuren die hij nodig heeft: niet meer, niet minder.

Sluitplannen voor een eenvoudig toegangsbeheer

Naast veiligheid is gebruiksvriendelijkheid de tweede grote troef van sluitplannen. Want u beperkt het aantal sleutels tot het strikt noodzakelijke: één per persoon en u hebt vervolgens altijd een perfect overzicht van wie waar naar binnen mag. Bovendien zweert Locs bij sluitplannen met veiligheidscilinders. Inbrekers laten uw pand dus liever links liggen.

Sluitplannen ontwerpen? Locs!

Het fundament van ijzersterke sluitplannen? Een logische, strakke opbouw. Wij gieten alle functies van de verschillende afdelingen in uw bedrijf in een overzichtelijke toegangsmatrix. Zodat niemand buiten zijn bevoegdheid of werkdomein komt.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.