Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
17 juli tem 28 juli: van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u ( 21 juli gesloten)
31 juli tem 4 augustus: gesloten
Winkel Lanaken:
17 juli tem 4 augustus: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

 • Deurbeveiliging
 • Ramen
 • Garagepoorten

Kies de componenten van uw deurbeveiliging

Net zoals bij een ketting, is de beveiliging van uw deur maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Het is daarom belangrijk dat we naar alle facetten van een deur gaan kijken en zorgen dat het beveiligingsniveau op punt staat. Bij het nazicht van uw deur gaan we steeds de onderstaande zaken gaan bekijken:

 • Deurbalken

  Een deurbalk is een bijzetslot aan de binnenzijde van uw deur: die voorkomt dat indringers uw deur openbreken. Want zelfs al forceren ze het slot, dan verhindert de deurbalk dat ze uw deur openmaken en uw pand binnendringen. Uw deurbalk blokkeert dus effectief uw deur.

  Veiligheidsbeslag

  Beveilig de cilinder van uw slot met een veiligheidsbeslag of rozet. Dat is een metalen plaat rond uw cilinder die voorkomt dat een inbreker de cilinder kan breken. Stem uw veiligheidsbeslag of rozet af op het materiaal van uw deur en de afmetingen van uw deur.

  Sluitplaten

  Onze veiligheidsspecialisten monteren uw sluitplaten en kommen – volgens de regels van de kunst – in de deurlijst tegenover uw slot.

 • Veiligheidscilinder

  Een veiligheidscilinder beschermt u tegen inbrekers aangezien deze veel beter bestand is tegen het breken of uitboren ervan. In combinatie met een veiligheidsbeslag krijgt u zo een goed beschermde en zeer sterke cilinder. Bovendien wordt elke veiligheidscilinder geleverd met een certificaat. Enkel met dit certificaat is het mogelijk om sleutels bij te bestellen. Dit certificaat wordt samen met uw identiteitsgegevens veilig bewaard in onze archieven. Op deze manier zorgen we ervoor dat er steeds strikte controle is op wie sleutels bijbesteld van uw cilinder.

  Meerpuntssluitingen

  Het is steeds aan te raden om al uw buitendeuren uit te rusten met een meerpuntsluiting. Op deze manier sluit u uw deur op meerdere punten af en verhoogd u de stijfheid van uw deur.

Raambeveiliging

abus-titel

Raambeveiliging voor elke inbraakpoging

Na uw deuren zijn uw ramen de zwakste plek van uw pand. Beveilig dus ook uw ramen tegen inbraakpogingen en investeer in raambeveiliging.

Raamsloten

Geef uw ramen een opwaardering in beveiliging. Met afsluitbare opdeksloten verhoogt uw raamveiligheid zeer efficiënt! Vertrouw op onze veiligheidsexperts voor een correcte montage met pasklare bouten, schroeven en verankeringsplaten. We hebben oplossingen voor elk materiaal van uw vensters: hout, pvc of aluminium.

Veiligheidsklinken

Klassieke, afsluitbare raamklinken sluiten uw raam wel, maar beveiligen niet tegen brute inbraken. De oplossing? Veiligheidsklinken houden indringers efficiënt buiten én remmen ze af. Want met veiligheidsklinken aan uw ramen beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw pand.

garagepoorten

Locs levert en plaatst elektronische garagepoorten. Door hun automatisatie zorgen zij voor enorm fijn comfortgevoel waarbij je de poort op afstand kunnen openen en sluiten. Op deze manier bent u beschermt alle weersomstandigheden en vermijdt u het (onnodig) verplaatsingen als u minder goed te been bent.
U kan er ook voor kiezen om een elektronisch codeklavier te voorzien zodat u zonder sleutel/afstandsbediening steeds de poort kunt bedienen.

De automatisatie zorgt gelijktijdig ook voor een betere (inbraak)bescherming doordat deze op een elektrische manier gesloten is.

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.

© LOCS