Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

 • Deurbeveiliging
 • Ramen
 • Klinken
 • Hekwerken
 • Garagepoorten
 • Kelderramen
 • Schuifdeuren

Deurbeveiliging

Inbrekers hebben twee werkmethodes. Ofwel manipuleren ze uw slot ofwel proberen ze binnen te komen met bruut geweld. En dan lopen uw herstellingskosten hoog op! Neem dus geen risico’s, plaats de juiste sloten en installeer een elektronisch beveiligingssysteem om indringers af te schrikken en buiten te houden.

Kies de componenten van uw deurbeveiliging

Speel op zeker! Bouw uw deurbeveiliging zorgvuldig op met de juiste elementen. Zo ontmoedigt u inbrekers. Want zij geraken niet in enkele seconden bij u binnen en laten uw pand vervolgens links liggen. En proberen ze toch binnen te dringen? Dan zijn hun slaagkansen miniem. Kies uit:

 • Deurbalken

  Een deurbalk is een bijzetslot aan de binnenzijde van uw deur: die voorkomt dat indringers uw deur openbreken. Want zelfs al forceren ze het slot, dan verhindert de deurbalk dat ze uw deur openmaken en uw pand binnendringen. Uw deurbalk blokkeert dus effectief uw deur.

  Veiligheidsbeslag

  Beveilig de cilinder van uw slot met een veiligheidsbeslag of rozet. Dat is een metalen plaat rond uw cilinder die voorkomt dat een inbreker die afbreekt. Stem uw veiligheidsbeslag of rozet af op het materiaal van uw deur en de afmetingen van uw deur.

  Sluitplaten

  Onze veiligheidsspecialisten monteren uw sluitplaten en kommen – volgens de regels van de kunst – in de deurlijst tegenover uw slot. Kies voor een standaard of elektrische uitvoering. Een aanrader bij nooddeuren!

 • Veiligheidscilinder

  Een veiligheidscilinder beschermt u tegen inbrekers. Want een slot met een veiligheidscilinder breekt u niet open met een haakje, een valse sleutel of een klopsleutel. Bovendien is het moeilijker om een veiligheidscilinder uit te boren, te breken of uit te trekken. Moeilijker, maar niet onmogelijk … Versterk uw veiligheidscilinder daarom met een veiligheidsbeslag en kernbescherming voor meer zekerheid en een extra veiligheidsbarrière.

  Meerpuntssluitingen

  Deze combineren, zoals de naam al verklapt, meerdere sluitingen in één slot. Met één handeling sluit of ontgrendelt u uw deur dus op meerdere punten. Hierbij kan u kiezen tussen een sleutelbediening of een krukbediening. Slim en efficiënt veiligheidsbeheer op zijn best!

Raambeveiliging

abus-titel

Raambeveiliging voor elke inbraakpoging

Na uw deuren zijn uw ramen de zwakste plek van uw pand. Beveilig dus ook uw ramen tegen inbraakpogingen en investeer in twee types van raambeveiliging: raambeveiliging voor indringers die een gaatje boren in het glas om zo uw klink te openen en raambeveiliging voor inbrekers die met bruut geweld uw raam openbreken. Hoe moeilijker u het hen maakt, hoe meer kans dat ze uw pand laten links liggen.

Raamsloten

Geef uw ramen een opwaardering in beveiliging. Met afsluitbare opdeksloten slaat u bovendien twee vliegen in één klap: u sluit uw ramen vlot én u verhoogt uw raamveiligheid drastisch! Geen handige harry? Vertrouw dan op onze veiligheidsexperts voor een correcte montage met pasklare bouten, schroeven en verankeringsplaten. En pas vervolgens uw raamsloten aan het materiaal van uw vensters aan: hout, pvc of aluminium.

Veiligheidsklinken

Klassieke, afsluitbare raamklinken sluiten uw raam wel, maar beveiligen niet tegen brute inbraken. De oplossing? Veiligheidsklinken houden indringers efficiënt buiten én remmen ze af. Want met veiligheidsklinken aan uw ramen beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw pand.

Beveiliging Klinken

Klinken beveiligen? Combineer techniek met esthetiek

Klassieke, afsluitbare raamklinken sluiten uw raam wel, maar beveiligen niet tegen brute inbraken. De oplossing? Veiligheidsklinken houden indringers efficiënt buiten én remmen ze af. Want met veiligheidsklinken aan uw ramen beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw pand.

Klinken beveiligen in roestvrij staal, messing of aluminium

Klassieke, afsluitbare raamklinken sluiten uw raam wel, maar beveiligen niet tegen brute inbraken. De oplossing? Veiligheidsklinken houden indringers efficiënt buiten én remmen ze af. Want met veiligheidsklinken aan uw ramen beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw pand.

Beveiliging met hekwerken

Hekwerken voor uw open ramen en deuren

Ramen en deuren horen dicht te zijn voor uw veiligheid. Maar houdt u ervan om bepaalde ramen toch open te laten wanneer u weg bent – bijvoorbeeld om te verluchten? Plaats dan een hekwerk voor uw veiligheid. Want hekwerken houden efficiënt indringers buiten.

Hekwerken in alle stijlen, maten en vormen

Maak van uw hekwerken een decoratief element. Kies voor hekwerken die passen bij de architectuur van uw pand in vormgeving, kleur en materiaal. Wij garanderen u een optimale veiligheid met hekwerken die bestaan uit een kern van gehard staal, een esthetisch aluminium profiel, onlosmaakbare kruispunten en stalen wandankers.

Beveiliging garagepoorten

Garagepoorten beveiligen met stangensloten

Uw garagepoorten beveiligen is een must. Monteer dus aan de binnenzijde stangensloten met cilindersloten. Een stangenslot is verstelbaar in de lengte en past daardoor perfect op elke garagepoort. Maak uw stangenslot bovendien gelijksluitend met uw voordeur en u opent deze met dezelfde sleutel. Uw extra veiligheidsgarantie? Locs voorziet uw veiligheidscilinders met een veiligheidsbeslag, inclusief kernbescherming. Zodat u als op rozen slaapt, want uw garagepoort is dubbel vergrendeld!

Garagepoorten beveiligen met automatische poortopeners

Primeert gebruiksgemak? Dan is het een goed idee om uw garagepoorten te beveiligen met automatische poortopeners. De exclusieve MAC Tronic-serie van Locs automatiseert uw kantel- en sectionaalpoorten met hoogtechnologische elektronica. Meteen uw veiligheidsgarantie! Bovendien gaat uw automatische deuropener lang mee dankzij de soft start- en soft stop-functie. En garandeert ook uw unieke, wisselende code uw veiligheid.

Beveiliging Kelderramen

Kelderramen beveiligen? Gebruik hekwerken!

Het kelderraam wordt vaak vergeten in beveiligingsplannen. Hekwerken en barrièrestangen -vergelijkbaar met deurbalken – zijn hiervoor uw beste keuze. Want zowel hekwerken als barrièrestangen verhinderen inbrekers de toegang tot uw kelderramen.

Beveilig uw kelderramen én uw kelderroosters

Vergeet naast uw kelderramen ook uw kelderroosters niet te beveiligen. Met kelderroosterbeveiliging maakt u ze in een handomdraai muurvast. Want een stalen lat of ketting met hangslot verankert ze in de muur. Holle wand? Dan houdt een speciaal anker uw kelderrooster op zijn plaats.

Beveiliging schuifdeuren

Beveilig uw schuifdeuren en schuiframen

Schuifdeuren en schuiframen zijn erg populair bij inbrekers. Beveilig uw schuifdeuren en schuiframen dus goed: sluit ze altijd correct, met de bijbehorende klink en uw sleutel.

Telescopische vergrendeling van schuifdeuren en schuiframen

Schuiframen vergrendelen met een balk geeft u geen garantie tegen een inbraak. Telescopische vergrendeling van Tele-Z doet dat wél! Want de beveiliging van uw schuifraam of schuifdeur is goed zichtbaar, zodat die inbrekers afschrikt. En de vernikkelde, afsluitbare stang zit muurvast voor uw schuiframen of schuifdeuren.

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.

© LOCS