Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

High Risk Security

Bent u actief in een sector met een verhoogd risico op inbraak? Of woont u in een inbraakgevoelige buurt? Kies dan voor high risk security.

High risk security: inbraakbeveiliging en staalschrijnwerk voor risicosituaties

High risk security is gespecialiseerde inbraakbeveiliging, volledig op maat van uw bedrijf. Locs analyseert graag uw noden voor een pasklare inbraakbeveiliging.

Van juweliers en banken tot politiegebouwen, celdeuren of musea, high risk security zorgt voor een uitzonderlijke veiligheid in iedere sector. Want daar waar de meeste fabrikanten hun aandacht besteden aan design en comfort, onderscheiden wij ons door een totaalaanpak.

Wij bieden u graag een doordachte fysische beveiliging mét degelijk hang- en sluitwerk. En volledig op maat van uw beveiligingswensen natuurlijk. U kan gerust op beide oren slapen, de beveiliging van uw pand nemen wij graag voor onze rekening.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

  • Juweliers
  • Banken
  • Musea
  • Celdeuren
[unitegallery security catid=1]
[unitegallery security catid=2]
[unitegallery security catid=3]
[unitegallery security catid=4]
[unitegallery security catid=5]
[unitegallery security catid=6]

High risk security in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS