Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Maandag tem vrijdag: 8u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten
Woensdag en maandag: 9u30 – 14u00
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Staalschrijnwerk

Bent u actief in een sector met een verhoogd risico op inbraak? Of woont u in een inbraakgevoelige buurt? Kies dan voor staalschrijnwerk.

Staalschrijnwerk: inbraakbeveiliging voor risicosituaties

Staalschrijnwerk is gespecialiseerde totaal inbraakbeveiliging, volledig op maat van uw bedrijf. Locs analyseert graag uw noden voor een pasklare inbraakbeveiliging.

Van juweliers en banken tot politiegebouwen, celdeuren of musea, staalschrijnwerk zorgt voor een uitzonderlijke veiligheid in iedere sector. Want daar waar de meeste fabrikanten hun aandacht besteden aan design en comfort, onderscheiden wij ons door een totaalaanpak en uitzonderlijke uitgebreide ervaring om tot werkend en veilig geheel te komen.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Staalschrijnwerk in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.