Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Kluizen

Belangrijke bedrijfsdocumenten, cash, juwelen of andere spullen? Die legt u niet zomaar open en bloot in een kast of bureaulade, maar bewaart u veilig in een speciale kluis. Zodat u wél aan uw spullen kunt, maar indringers niet.

Kluizen voor de veilige bewaring van uw waardevolle bezittingen

Wij leveren, plaatsen, herstellen én onderhouden uw kluizen en koffers met kennis van zaken. En krijgt u uw kluis niet meer open? Vertrouw dan op onze service. Kom langs in onze toonzalen voor advies op maat!

Kluizen van alle gerenommeerde merken

U kiest uit kluizen, koffers, brandbestendige kasten en kluiskamers van topmerken zoals Dombrecht, Nauta, Gunnebo Super – voor highrisk-toepassingen. Hebt u speciale wensen? Dan bedenken wij out of the box een pasklare kluis voor uw noden. Hebt u eerder traditionele bewaarnoden? Dan raden wij u het uitstekende Locs-gamma aan.

Het Locs-gamma: kluizen die uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Het Locs-gamma maakt het u gemakkelijk. Wij selecteerden dit assortiment uit het marktaanbod, op basis van onze twintig jaar ervaring. Het resultaat? Kluizen voor particulieren, bedrijven en highrisk-toepassingen die uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn alle Locs-kluizen en -koffers (uitgezonderd de AIR-lijn) getest door ECBS. Dat bewijst uw certificaat. Bovendien draagt Locs zijn steentje bij tot een gezond milieu, want voor elke Chubb-safe uit onze Elements-lijn schenken wij geld aan een groen project.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

© LOCS