Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
17 juli tem 28 juli: van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u ( 21 juli gesloten)
31 juli tem 4 augustus: gesloten
Winkel Lanaken:
17 juli tem 4 augustus: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Beveiliging van uw appartement

Appartementsgebouwen krijgen heel wat volk over de vloer: bewoners, bezoekers én indringers. Wees hen te snel af en investeer vandaag nog in betrouwbare beveiligingsoplossingen om zo alle bewoners en hun eigendommen te beschermen.

Het juiste slot

Een goede beveiliging? Dat begint bij het kiezen voor juiste slot voor uw deuren of ramen. Wist u bijvoorbeeld dat een elektrisch slot inbraken efficiënt voorkomt? Met elektrische sloten slaat u namelijk twee vliegen in een klap: ze behoeden u niet enkel efficiënt voor inbraken, maar laten uw bewoners ook genieten van een optimaal gebruiksgemak. Naast het plaatsen van elektrische sloten zijn slimme sluitplannen onontbeerlijk. Met één sleutel kunnen de bewoners eenvoudig de voor hen toegankelijke ruimtes openen en sluiten. Geen gedoe met meerdere sleutels, maar één persoonlijke sleutel om het overzicht te bewaren.

Een appartement op het gelijkvloers of op de eerste verdieping? Naast de deuren zijn ramen de zwakste plek van deze appartementen. Beveilig dus ook uw ramen tegen inbraakpogingen, want hoe moeilijker u het dieven maakt, hoe meer kans dat ze uw appartement laten links liggen. Met afsluitbare opdeksloten slaat u bovendien twee vliegen in één klap: ramen kunnen vlot gesloten worden én u verhoogt de raamveiligheid drastisch! Veiligheidsklinken houden indringers dan weer efficiënt buiten én remmen ze af. Want hiermee beperkt u het aantal vluchtwegen uit uw appartement.

 
 

Toegangscontrole appartement

Open uw deur enkel voor de juiste mensen, en hou ze gesloten voor anderen. Hoe? Met elektronische toegangscontrole! U kiest wie u de toegang verleent of weigert aan de hand van ultraflexibele parameters.

Inbrekers ontmoedigen is de eerste stap, ze op heterdaad betrappen de tweede. Dat doet u met een pasklaar inbraakdetectie-systeem, inclusief Incert-kwaliteitscertificaat.

Veiligheidsdeur appartement

De bewoners zich compleet veilig laten voelen? Kies voor een inbraak-, brand– of kogelwerende deur voor uw appartementsgebouw. Neem geen risico en houd indringers buiten met veiligheidsdeuren. Voeg er elektronische beveiligingssystemen aan toe zoals toegangscontrole of automatisatie en u bent helemaal gerust.

Locs specialiseert zich namelijk al twintig jaar in de beveiliging van appartementen door middel van veiligheidsdeuren. Wij hebben alle knowhow in huis om voor elke toepassing de juiste gepantserde & inbraakveilige deuren te produceren en te installeren.

 
© LOCS