Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Beveiligingsdeuren voor appartementen

Appartementsdeuren in staal beveiligen tegen inbraak

Appartementsgebouwen krijgen heel wat volk over de vloer: bewoners, bezoekers én indringers. Het aantal diefstallen in appartementen stijgt namelijk al jaren en daarbij breken dieven traditionele deuren in een wip open. Wees dus extra waakzaam en plaats appartementsdeuren in staal. Locs biedt u appartementsdeuren aan die ook brandwerend kunnen zijn.

Stalen appartementsdeuren in uw designstijl

Wist u dat uw toegangsdeur in 90 procent van de gevallen de zwakke plek van uw appartement is? Kies voor betrouwbare veiligheidsdeuren, verkrijgbaar in een waaier van designstijlen en kleuren. Zo passen uw appartementsdeuren in staal perfect bij uw pand.

Appartementsdeuren van de topmerken:
Locs Custom, Mecop, …

Slaap voortaan als een roos, met beveiligde appartementsdeuren in Zwitsers staal. Dit van ons ijzersterke huismerk Locs Custom, Locs Premium of van de gerenommeerde toppers (Mecop, …). Kies uit een ruim gamma van gepantserde, inbraakwerende en brandwerende deuren of geniet van maatwerk van de bovenste plank!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Locs Premium deuren

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS