Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
17 juli tem 28 juli: van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u ( 21 juli gesloten)
31 juli tem 4 augustus: gesloten
Winkel Lanaken:
17 juli tem 4 augustus: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Veiligheidsdeuren

U wilt deuren die op en top veilig zijn én die nog eens perfect aansluiten bij uw interieur? Maak kennis met onze zelfgemaakte veiligheidsdeuren! Kennis van deuren, sloten, laatste nieuwe technologieën en een zeer ruime ervaring… Dit zijn de essentiële vereisten om tot een volwaardige veiligheidsdeur te komen. Locs is een van de enige fabrikanten in België van eigen veiligheidsdeuren, waarbij de meeste collega’s deze aankopen in het buitenland. Door onze eigen staalatelier zijn wij in staat om hoogwaardige en 100%-maatdeuren te maken volgens uw wensen en behoeften. Waarbij we ook kunnen anticiperen op elke hoogdringendheid. Een uitgebreid gamma aan betrouwbare veiligheidsdeuren die inbraak-, brand- of kogelwerend zijn en die dankzij de juiste afwerkingsmaterialen en beschikbaar in een waaier aan kleuren perfect aansluiten bij uw architectuur.

Beveiligingsdeuren voor appartementen

Appartementsdeuren in staal beveiligen tegen inbraak

Appartementsgebouwen krijgen heel wat volk over de vloer: bewoners, bezoekers én indringers. Het aantal diefstallen in appartementen stijgt namelijk al jaren en daarbij breken dieven traditionele deuren in een wip open. Wees dus extra waakzaam en plaats appartementsdeuren in staal. Locs biedt u appartementsdeuren aan die tevens brandwerend zijn.

Stalen appartementsdeuren in uw designstijl

Wist u dat uw toegangsdeur in 90 procent van de gevallen de zwakke plek van uw appartement is? Kies voor betrouwbare veiligheidsdeuren, verkrijgbaar in een waaier van designstijlen en kleuren. Zo passen uw appartementsdeuren in staal perfect bij uw appartement.

Appartementsdeuren van de topmerken:
Locs Custom, Mecop, …

Slaap voortaan als een roos, met beveiligde appartementsdeuren. Dit van ons ijzersterke huismerk Locs Custom, Locs Premium of van de gerenommeerde toppers (Mecop, …). Kies uit een ruim gamma van gepantserde, inbraakwerende en brandwerende deuren of geniet van maatwerk van de bovenste plank!

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

Locs Premium deuren

Download Brochure

Een veiligheidsdeur in 3 stappen

1

Afspraak &
opmeting

Hoe kunnen we u helpen? Via een eerste persoonlijk gesprek komen we graag alles te weten over uw wensen en noden. We komen bij u langs voor een correcte analyse en opmeting.

2

Tekening &
Offerte

Met deze informatie zoeken we de meest geschikte oplossing voor uw veiligheid. Het resultaat? Een heldere offerte en een uitgewerkte technische tekening.

3

Productie &
plaatsing

Gaat u akkoord met de offerte? Tijd om de handen uit de mouwen te steken! We produceren een veiligheidsoplossing op maat en zorgen dankzij ons vakkundige team voor een correcte plaatsing.

© LOCS