Openingsuren Hasselt lanaken St. Truiden
Open 08u00-12u30 ; 13u00-17u00
Maandag t.e.m. donderdag: 9u30-14u00
Vrijdag: gesloten
Enkel op afspraak
Locs Brussel NL FR

Slotenmakerij

U droomt van een veilige omgeving om in te wonen en te werken? Beveilig uw gezin en uw zaak dan tegen een inbraak of overval. Wij brengen de zwakke plekken van uw pand deskundig in kaart en voorzien uw deuren en ramen, omheining en poort, glas of dakbedekking van de juiste sloten en cilinders. Die uiteraard allemaal voldoen aan de strengste inbraakwerende voorschriften.

Sloten vervangen met 24 uur hersteldienst

Zijn uw sloten aan vervanging toe? Omdat uw sleutels verloren of gestolen zijn? Omdat uw sloten kapot of verouderd zijn? Of omdat ze niet voldoen aan de moderne veiligheidsrichtlijnen? Op ons kan u rekenen! Uw kwaliteitsgaranties? Wij zijn de grootste slotenmakerij van het land met 20 jaar ervaring en betrouwbare, continu bijgeschoolde technici in huis.

Sloten vervangen is voor ons dus een koud kunstje. U krijgt pasklaar advies en kwaliteitsmaterialen en u sluit uw pand vervolgens snel weer veilig af. Bovendien hebben wij een waaier van sloten op voorraad van een selectie kwalitatief hoogstaande merken. Uw oude sloten zijn dus bliksemsnel vervangen door een topexemplaar.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte

Andere vragen?

Bel naar 011 28 67 00 of stuur een mail naar info@locs.be

De gouden regels van een efficiënte deurbeveiliging

1

Voorzie uw deuren van een degelijk veiligheidsbeslag met kernbescherming en een veiligheidscilinder.

2

Installeer sloten met minstens één stalen nachtschieter en een sluitplaat.

3

Pas alle elementen van uw deurbeveiliging aan het materiaal van uw deur en wand aan: hout of aluminium.

© LOCS